Palvelut

DJ

Musatiimi tarjoaa DJ-palvelut juhliin, häihin, tapahtumiin ja ravintoloihin. Monipuoliset DJ:mme takaavat huippumeiningin koko juhlakansan huomioon ottaen. Toiveet ovat DJ:lemme erittäin tervetulleita.

Soita niin katsotaan sinulle sopiva paketti, palvelumme muuttuu sinun mukanasi. Jokainen juhlapaketti on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Valmiit juhlapaketit helpottavat palvelukokonaisuuden hahmottamista ja antavat suuntaa juhlapakettien hinnoitteluille. Kuuden tunnin mittaiseen DJ-keikkaan voi halutessaan ostaa myös lisätunteja, jos tapahtuman odotetaan kestävän pidempään.

DJ

Perus
370 DJ-Palvelu
  •  

DJ

Premium
590 Sisältää myös halutessasi karaoken
  •  
Suosituin

DJ

Super
970 Sisältää myös halutessasi karaoken
  •  

Meiltä ammattitaitoiset DJ:t myös ravintolaasi – soita ja kysy tarjous.

Karaoke

Musatiimin kautta karaokepalvelun tilaaminen on helppoa. Verkkosivuillamme pystyt valitsemaan tapahtumaasi soveltuvan juhlapaketin kolmesta vaihtoehdosta. Vaihtoehdot lähtevät 370 euron hintaisesti Peruspaketista aina 970 euron arvoiseen Super-pakettiin. Kaikki Musatiimin juhlapaketit sisältävät kuuden tunnin mittaisen karaokekeikan laitteineen.

Peruspaketissa soitamme tarvittavan taustamusiikin karaokepalveluiden taustamusiikkipalveluista. Premium- ja Super-paketeissa juontajallamme on mukana myös laaja musiikkivalikoima, joten alkuillasta juontaja voi toimia DJ:nä nostaen hiljalleen tunnelmaa. Juhlapaketteihin on mahdollisuus valita lisätunteja ja tarvittavia lisälaitteita tarpeen mukaan. Annamme mielellämme opastusta ja vinkkejä myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa ja kysyä.

Karaoke

Perus
370 Karaoke-Palvelu
  •  

Karaoke

Premium
590 Sisältää myös halutessasi DJ-palvelun
  •  
Suosituin

Karaoke

Super
970 Sisältää myös halutessasi DJ-palvelun
  •  

Kauttamme toki myös karaokejuontajat ravintolaasi – soita ja kysy tarkempi tarjous

Artistit

Musatiimin kautta monipuolinen artistivälitys jo vuosien kokemuksella. Meiltä löytyvät niin duot, bilebändit kuin ykkösluokan levyartistit. Soita ja kysy tarjous.

Tarjoilijat

Musatiimin kautta tarjoilijat/baarimestarit tapahtumaan kuin tapahtumaan.  Ammattitaitoiset tarjoilijamme selviävät tilanteesta kuin tilanteesta. Soita ja kysy tarjous. Meiltä onnistuu myös konsultaatio ravintolasi (esim. drinkkilistojen) suhteen.

Äänentoisto ja valot - Vuokraus ja asennus

Musatiimillä on tarjolla ääni- ja valolaitteita monipuolisesti käyttöön kuin käyttöön. Jos olet rakentamassa/päivittämässä ravintolaasi voimme myös asentaa tarvittavat laitteet. Joskus asennuspalvelumme toimii jopa kustannusnegatiivisesti myymällä/lunastamalla ravintolan vanhaa tekniikkaa. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan juuri sinulle sopiva paketti.

Yksityistilaisuudet

Musatiimiltä saat koottua tarpeidesi mukaisen paketin yksityistilaisuuksiesi järjestämiseen. Kauttamme järjestyvät niin DJ- kuin karaokepalvelut, tarjoilijat ja baarimestarit, artistit kuin isommatkin äänentoisto ja valovuokraukset. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan sinulle sopiva paketti kasaan.

Yksityistilaisuudet

Perus
370 Karaoke tai DJ
  •  

Yksityistilaisuudet

Premium
590 Karaoke ja DJ
  •  
Suosituin

Yksityistilaisuudet

Super
970 Karaoke ja DJ
  •  

Tapahtumat

Häät, juhlat, synttärit tai firman bileet. Musatiimi on aktiivisesti mukana tapahtumasi järjestämisessä. Kauttamme niin artistit kuin esiintymislavat tekniikoineen sekä tietenkin baarien henkilökunta. Soita ja kysy tarjous.